VEEL GESTELDE VRAGEN

Waarom is deze kattenbakvullling de “World’s Best”?

Dankzij de combinatie van onovertroffen geuronderdrukking, veiligheid en gemak voor de eigenaar van katten is WORLD’S BEST CAT LITTER™ met recht “World’s Best”.

Geuronderdrukking is de belangrijkste functie voor de eigenaars van katten en de WORLD’S BEST CAT LITTER™ onderdrukt geurtjes beter dan andere producten op de markt. Anders dan kattenbakvulling van klei of synthetisch materiaal is de WORLD’S BEST CAT LITTER™ gemaakt van volle maïskorrels. Maïs heeft een unieke microporeuze structuur met een grote oppervlakte die ammoniak effectief insluit en absorbeert. De urineluchtjes worden gebonden aan eiwitmoleculen, op natuurlijke wijze, zonder chemicaliën of geurstoffen die uw kat misschien niet apprecieert.

Omdat de WORLD’S BEST CAT LITTER™ is gemaakt van geheel natuurlijke maïskorrels is het veilig voor grote en kleine katten van elke leeftijd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over inname, stof of allergieën.

De WORLD’S BEST CAT LITTER™ vormt klompen en kan opgeschept worden. EN het is veilig in de septic tank dus schept u de klomp op en spoelt* u hem gewoon door zonder dat u de hele kattenbak hoeft te verschonen!

Waarom is de WORLD’S BEST CAT LITTER™ zijn prijs dubbel en dwars waard?

De WORLD’S BEST CAT LITTER™ gaat langer mee dan andere, klompvormende kattenbakvullingen met klei.

Voor vergelijkbare prestaties hebt u maar liefst 40% meer gewone kattenbakvulling van klei nodig dan de WORLD’S BEST CAT LITTER™.

Omdat u de klompen gewoon opschept en doorspoelt*, hoeft u nooit de volledige inhoud van de kattenbak weg te gooien (en dus te verspillen).

Is het product veilig?

Absoluut. Het is veilig voor u, voor uw katten en voor het milieu. Jonge en oudere katten kunnen het gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over inname, stof of allergieën. De WORLD’S BEST CAT LITTER™ is 99% stofvrij en bevat geen klei, silica of de synthetische bindende of stofonderdrukkende middelen van andere kattenbakvullingen. NB: Stel jonge katten pas aan de kattenbakvulling bloot als ze 8 weken oud zijn.

Dierenartsen en fokkers weten al jaren dat het silicastof in conventionele en klompvormende kattenbakvulling van klei ademhalingsproblemen kan veroorzaken bij katten en hun eigenaars. Na verloop van tijd zal ingeademd silicastof zich ophopen in de alveolen en luchtzakjes in de longen. Met de WORLD’S BEST CAT LITTER™ hoeven katten en hun eigenaars niet bang te zijn dat ze gevaarlijk stof inademen.

Omdat de WORLD’S BEST CAT LITTER™ is gemaakt van geheel natuurlijke maïs is het milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Het kan tevens worden doorgespoeld* in het toilet, en is veilig in septic tanks.

Wat als mijn kat de WORLD’S BEST CAT LITTER eet?

Dat hindert niets. Omdat het product van volle maïskorrels is gemaakt, passeert het het spijsverteringsstelsel van uw kat zonder problemen en zal het de darmen van uw kat niet verstoppen of zich op de wanden ervan afzetten. De WORLD’S BEST CAT LITTER™ bevat geen geurstoffen, chemicaliën of natriumbentoniet, die schadelijk kunnen zijn voor uw kat.

Voor hoeveel katten is het geschikt?

Omdat de WORLD’S BEST CAT LITTER™ klompen vormt en opgeschept kan worden, hebt u er niet veel van nodig. De WORLD’S BEST CAT LITTER™ is in twee versies verkrijgbaar: Original en Extra Strength (voor meerdere katten).

In onderstaande grafiek ziet u hoe lang 7,5 kilo WBCL meegaat, afhankelijk van het aantal katten in huis.

Wat is het verschil tussen de Original en Extra Strength versie?

De keuze tussen Original en Extra Strength van WORLD’S BEST CAT LITTER™ is eenvoudig. Beide producten vormen klompen en zijn veilig, natuurlijk, opschepbaar en doorspoelbaar*. De Original Formula van de WORLD’S BEST CAT LITTER™ liet de eigenaars van katten kennismaken met de voordelen van een geheel natuurlijke, veilige kattenbakvulling voor jonge en oudere katten.

In de loop der jaren heeft WORLD’S BEST CAT LITTER™ de opmerkingen en suggesties van klanten ter harte genomen en de nieuwe versie Extra Strength ontwikkeld, die speciaal bestemd is voor huizen met meerdere katten, die hardere klompen en meer geuronderdrukking vereisen. De Extra Strength-versie is versterkt met behulp van een natuurlijk, uit planten gewonnen bestanddeel. Geen van beide versies bevat geurstoffen, chemicaliën of natriumbentoniet.

Kan ik het gebruiken in een automatische, zelfreinigende kattenbak?

Dat kan. Sterker nog, de WORLD’S BEST CAT LITTER™ wordt door de fabrikanten van zelfreinigende kattenbakken voor gebruik in hun producten aanbevolen. De WORLD’S BEST CAT LITTER™ zal niet zoals andere kattenbakvullingen het mechanisme van een zelfreinigende kattenbak doen vastlopen.

*In de staat Californië wordt afvoer van kattenuitwerpselen in het huisvuil aanbevolen, en wordt doorspoelen van kattenuitwerpselen in de wc of afvoer afgeraden.